• linkedin
  • facebook
  • youtube

Volvo International Golf Challenge China Finals (2020-sesongen) endte perfekt

17. mars endte Volvo International Golf Challenge China Finals (sesongen 2020) (heretter kalt "China Finals") siste runde på Sanya Luhuitou Golf Club. Song Yuxuan fra Beijing kom frem og ga seg 78 i siste runde og 154 i de to rundene, og vant mesterskapet med ett slag. Wei Xinqi og Ding Yiwen vant nummer to og tredje nummer to med en total poengsum på henholdsvis 155 og 156. Disse tre spillerne har kvalifisert seg til 2021 Volvo China Open profesjonell amatørkamp, ​​og vil få muligheten til å konkurrere med profesjonelle spillere.

Volvo International Golf Challenge er en av Volvos viktigste golfbegivenheter. Siden lanseringen i 1988 har arrangementet blitt ønsket velkommen av Volvo-eiere og gjester. Så langt har nesten 1 million amatørspillere demonstrert sin stil i arrangementet. Samtidig som promotering og popularisering av golf er en sunn og elegant sport, tolker arrangementet den nordiske lykkelige livsstilen som Volvo anbefaler.

I den siste runden tok Song Yuxuan, som var bundet til tredje plass i første runde, sin første birdie på det 10. hullet og løp til topps på poenglisten. Han fanget deretter den andre fuglen på det 13. hullet og opprettholdt ledelsen hele veien etterpå, og til slutt vant han mesterskapet med et skuddfordel. Etter kampen sa Song Yuxuan: “Dagens opptreden var ikke spesielt ideell, men jeg ga aldri opp. Før jeg kom til Sanya, brøt sjåføren min, og jeg måtte låne en tredje sjåfør midlertidig av en venn. Kvaliteten på avspark var ikke høy. Heldigvis var putteprestasjonen min stabil de siste hullene, og jeg savnet ikke fuglesjansen, noe som sikret seieren. ”

Song Yuxuan er full av forventninger til Volvo China Open profesjonelle amatørkamp 2021. Han sa: “Jeg vil være i samme gruppe som fjorårets Volvo China Open-mester Zhang Huilin. Hans kutt og kutt er veldig bra. Jeg har fått tak i Zhang Huilins kontaktinformasjon ved den profesjonelle spillerutfordringen i går. Jeg håper å kunne kontakte ham i år. Jeg hadde flere utvekslinger med ham på Volvo China Open. ”

Med kunngjøringen av det generelle mesterskapet, spenning på andre og tredje plass, tilhører også den lengste avstandsprisen og den nærmeste flaggstangprisen for denne Kina-finalen deres respektive eiere. Blant dem er vinnerne av den lengste distanseprisen Cao Hao (mann) og Zhao Jingran (kvinne), og de nylig vinnende flaggstangsprisene er Yang Zhengxin (mann) og Peng Yefang (kvinne). Årets Kina-finaler satte også en hole-in-one-pris. Prisen var en helt ny Volvo XC60, men dessverre vant ingen hole-in-one-prisen.

Den kvelden arrangerte organisasjonskomiteen en stor utmerkelsesbankett på InterContinental Sanya Resort. Deltakerne, lederne og gjestene deltok på arrangementet i full påkledning. Dette internasjonalt anerkjente amatørarrangementet endte perfekt i den ettertraktede cupen. I fremtiden vil Volvo Cars følge konseptet "å respektere mennesker" og ikke sparer noe på å styrke den tette kommunikasjonen mellom merkevaren og bileiere, og etablere en dyp og sterk gjensidig tillit og vennskap.

(Denne artikkelen er fra det offisielle nettstedet til China Golf Association og eies av den opprinnelige forfatteren.)

Innleggstid: Mar-19-2021